برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/31 - 10:41
  • - تعداد بازدید: 36
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با کالیبراسیون در معاونت غذا و دارو

استفاده صحیح و دقیق از تجهیزات آزمایشگاهی، در کنار پایش مستمر نقش کلیدی در اطمینان از صحت نتایج میکروبی و تصمیم گیری ها دارد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو.:

صبح روز سه شنبه 31 تیرماه سال جاری کارگاه آموزشی  با حضور کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در راستای ارتقاء سطح علمی و تخصصی با محوریت کالیبراسیون و کنترل کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی میکروبی برگزار شد. لازم به ذکر است این کارگاه به مدت 7 ساعت و در دو روز کاری سه شنبه 31 تیرماه و چهارشنبه 1 مرداد ماه ادامه خواهد داشت .در این جلسه، مباحثی از جمله اهمیت کالیبراسیون دوره‌ای تجهیزات، روش‌های استاندارد کنترل کیفیت، نحوه اعتبارسنجی نتایج آزمایش‌های میکروبی و همچنین تأثیر مستقیم دقت تجهیزات بر نتایج تشخیصی،ریسک های عدم کالیبراسیون ،کاربرد گواهی نامه های کالیبراسیون مورد بررسی قرار گرفت.کارشناسان تأکید کردند که استفاده صحیح و دقیق از تجهیزات آزمایشگاهی، در کنار پایش مستمر و استانداردسازی عملکرد دستگاه‌ها، نقش کلیدی در اطمینان از صحت نتایج میکروبی و تصمیم گیری ها دارد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18438
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب