به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با کالیبراسیون در معاونت غذا و دارو
استفاده صحیح و دقیق از تجهیزات آزمایشگاهی، در کنار پایش مستمر نقش کلیدی در اطمینان از صحت نتایج میکروبی و تصمیم گیری ها دارد.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو.:
صبح روز سه شنبه 31 تیرماه سال جاری کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو در راستای ارتقاء سطح علمی و تخصصی با محوریت کالیبراسیون و کنترل کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی میکروبی برگزار شد. لازم به ذکر است این کارگاه به مدت 7 ساعت و در دو روز کاری سه شنبه 31 تیرماه و چهارشنبه 1 مرداد ماه ادامه خواهد داشت .در این جلسه، مباحثی از جمله اهمیت کالیبراسیون دورهای تجهیزات، روشهای استاندارد کنترل کیفیت، نحوه اعتبارسنجی نتایج آزمایشهای میکروبی و همچنین تأثیر مستقیم دقت تجهیزات بر نتایج تشخیصی،ریسک های عدم کالیبراسیون ،کاربرد گواهی نامه های کالیبراسیون مورد بررسی قرار گرفت.کارشناسان تأکید کردند که استفاده صحیح و دقیق از تجهیزات آزمایشگاهی، در کنار پایش مستمر و استانداردسازی عملکرد دستگاهها، نقش کلیدی در اطمینان از صحت نتایج میکروبی و تصمیم گیری ها دارد.
نظر دهید